GREE LOMO LCLH GWH12QC-K3DNA5G

           


ЦЕНА: 30990 ден.
(испорака: ВЕ МОЛИМЕ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ) Енергетска класа А++. Вградена smart Wi-Fi контрола на клима уредот преку вашиот мобилен телефон или таблет компјутер. Можност за контрола од било која локација преку интернет конекција.