GREE LOMO ECO Premium GWH12QB-K3DNB4D

           


ЦЕНА: 22990 ден.
(испорака: ВЕ МОЛИМЕ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ) Енергетска класа A++. Вградена smart Wi-Fi контрола на клима уредот преку вашиот мобилен телефон или таблет компјутер. Можност за контрола од било која локација преку интернет конекција.