Кертриџ Orink OR-CET0711/0891

           


ЦЕНА: 130 ден.
(испорака: ДОСТАВА ВЕДНАШ ) Овој кертриџ е компатибилен со: Epson Stylus D78 /D92 /D120 /DX4000 /4050/ 4400/ 4450/ 5000/ 5050/ 6000/ 6050/ 7000f /7400 /7450 /8400 /8450/9400F /S20 /S21 /SX100 /110 /105 /115 /200 /... Доколку вашиот принтер не се наоѓа на оваа листа Ве молиме контактирајте не за повеќе информации.