Smart wall light swithch TC2-EU WH/1

           


ЦЕНА: 2590 ден.
(испорака: ДОСТАВА ВЕДНАШ ) Копче на допир и Далечинска контрола. Изработка: Преден панел од монокристално стакло, задна рамка од пластика. Досег на WiFi 8-15м внатрешно.