Broad RM Pro

           


ЦЕНА: 3990 ден.
(испорака: ДОСТАВА ВЕДНАШ ) Универзален WiFi далечински контролер. Работи на IR и RF 315/433 MHz фрекфренции преку кој можете да ги контролирате речиси сите уреди кои имаат далечински управивач од вашиот мобилен телефон како на пример климатизери, телевизори, аудио системи ... Не е потребна никаква посебна припрема кај уредот кој сакате да го контролирате, доволно е да има далечински управувач. Вклучена апликација за Android и iOS уреди.